Regisztráció előnyei

Regisztráció előnyei
 

Minden vásárlónak lehetősége van regisztrálni az ETIweb rendszerébe.

Ebben az esetben webáruházunk eltárolja a megadott szállítási és számlázási adatokat, így a következő rendelés esetén már nem kell ezeket újra megadni, amennyiben e-mail címe és biztonsági kódja megadásával belép a rendszerbe. (Természetesen lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is. Nevet, e-mail címet, telefonszámot és szállítási címet ebben az esetben is meg kell adni, hiszen ezek nélkül az adatok nélkül a szállítást nem tudjuk megvalósítani. Regisztráció nélkül viszont a rendszer nem tárolja az adatokat. Azokat a következő vásárláskor újra meg kell adni. A regisztrációval tehát, vásárlóink időt takaríthatnak meg.)

A regisztrált vásárlók az első vásárláskor 10% kedvezményben részesülnek. Ennek menete a következő: Sikeres regisztrációs esetén a rendszer küld egy visszaigazoló e-mailt arról, hogy a vásárló bekerült a webáruház adatbázisba. Ez az e-mail tartalmazza a kedvezményre jogosító kupon kódot. A kódot a vásárlás során a megjelölt helyre be kell írni és onnantól érvényes a 10%-os „Első vásárlási kedvezmény”.

Regisztrált vásárlóink a későbbi vásárlások alkalmával

 • 5% kedvezményt kapnak a listaárakból.
 • 50 000,- Ft értékű rendelés felett ingyenesen vállaljuk a szállítást.
 • amennyiben feliratkoznak a hírlevélre is, külön értesítést kapnak az időszakos akciókról és kedvezményekről.

Törzsvásárló:


Az 5. vásárlás után a regisztrált vásárlók automatikusan bekerülnek a Törzsvásárlók körébe.

Törzsvásárlóink

 • ingyenes szállításra jogosultak illetve a
 • webáruház átvállalja a készpénzes fizetés kezelési költségét is.
   
 • Törzsvásárlóink állandó 10% kedvezményben részesülnek.
   
 • Külön minősítés és megállapodás esetén Törzsvásárlók jogosultságot kaphatnak átutalásos fizetési módra is, melynek feltételeit Titán Team Bt. ügyfélszolgálata egyezteti a vásárlóval.

Törzsvásárlói program érvényessége
Az ETIweb törzsvásárlói programja határozatlan időtartamú. Titán Team Bt. jogosult bármikor változtatni vagy megszűntetni a kedvezmény rendszert, amiről a törzsvásárlók részére értesítést küld.

Hírlevél
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, egyrészt értesítést kap az időszakos akciókról és kedvezményekről, másrészt rendszeresen elküldjük Önnek hírlevelünket, amelyből tájékoztatást kaphat szakmai kérdésekről, bemutatjuk új termékeinket illetve a műszaki újdonságokat.
Hasznos információkat olvashat az általunk forgalmazott készülékek felhasználási területeiről és alkalmazási lehetőségeikről.

A hírlevélre való feliratkozás semmilyen kötelezettséggel nem jár, és bármikor leiratkozhat a listáról.

Amennyiben kérdése van a regisztrációval vagy a hírlevéllel kapcsolatban, kérjük, írja meg a ugyfelszolgalat(kukac)etiweb.hu címre. Kollégáink készséggel válaszolnak.

Kártyás fizetés szolgáltatója

Kártyás fizetés szolgáltatója
Kártyás fizetés szolgáltatója